top of page

2023-2024 Aplikimet janë tani të hapura

Pse Brooklyn
Shkolla e miqësisë?

Brooklyn Amity School ofron një PreK-3-Gr. 12, program arsimor përgatitor për kolegj përmes një kurrikule të balancuar mirë që thekson shkencën, teknologjinë, inxhinierinë, artet dhe matematikën (STEAM) dhe integrimin e atletikës & mësimi i bazuar në projekte (& i përzier). Brooklyn Amity ofron gjithashtu një mjedis të sigurt mësimi që kultivon respektin për veten & të tjerët. Të diplomuarit e Brooklyn Amity School janë mendimtarë globalë që kontribuojnë në komunitet si anëtarë të shoqërisë me përgjegjësi shoqërore, bujare dhe të arsimuar.

Raporti Nxënës Mësues

9:1

Pranimi i Kolegjit

100%

Amity School 25th year anniversary.png

themeluar

1999

themeluar

1999

Ngjarje të ardhshme

korrik 2024
hën
mar
mër
enj
pre
sht
die
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Lajme & Njoftimet

No posts published in this language yet
Once posts are published, you’ll see them here.

Be the first to know

Subscribe to our newsletter to receive news and updates.

Thanks for submitting!

bottom of page