top of page
Abstract Wavy Lines

SHKOLLOR

Programi i shkollës fillore

Zbuloni Programin Elementar Angazhues të Brooklyn Amity

Programi Fillor i Brooklyn Amity School është një mjedis mësimor dinamik i dedikuar për të ushqyer rritjen themelore të nxënësve nga Kopshti i Fëmijëve deri në klasën e 5-të. Kurrikula jonë dhe atmosfera tërheqëse janë krijuar me kujdes për t'i pajisur nxënësit e vegjël me elementët themelorë të edukimit.

Me një theks të fortë në STEAM (Shkencë, Teknologji, Inxhinieri, Arte dhe Matematikë), ne jemi të përkushtuar të përgatisim studentët tanë jo vetëm për studimet e tyre aktuale, por edhe për kalimin e tyre në shkollën e mesme. Anëtarët tanë me përvojë të fakultetit jo vetëm që sfidojnë studentët akademikisht, por gjithashtu ofrojnë mbështetje, inkurajim dhe njohje të palëkundur të arritjeve të tyre individuale.

Në thelbin e tij, programi fillor i Brooklyn Amity ofron një kurrikul gjithëpërfshirës dhe rigoroz që fuqizon studentët me njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për t'u bërë anëtarë produktivë, të suksesshëm dhe aktivë të shoqërisë.

 

Për të pasuruar përvojën e të mësuarit, programi ynë fillor integron studime me zgjedhje, duke ofruar fusha emocionuese dhe tërheqëse eksplorimi për studentët e rinj. Kjo perfshin:

 • Kompjutera/Teknologji

 • Spanjisht

 • Muzikë

 • Art

 

Duke filluar nga klasa e 3-të, nxënësit tanë marrin pjesë edhe në provimet e standardizuara të shtetit të Nju Jorkut në Artet dhe Matematikë në Gjuhë Angleze. Në klasën e 4-të angazhohen në provimin e NYS Science, duke siguruar më tej përparimin e tyre akademik.

Përtej klasës, programi ynë i pasurimit pas shkollës ofron një sërë aktivitetesh për ndërtimin e aftësive të përshtatura për nxënësit e moshës fillore. Qoftë anëtarësimi në Klubin e Librit, eksplorimi i vallëzimit dhe dramës, zhytja në gjuhë të huaja, zhytja në kodim dhe robotikë, strategjia në shah ose angazhimi në Ligën e Parë Lego, çdo studiues i ri ka diçka për të eksploruar dhe shijuar.

Programi Elementar i Brooklyn Amity nuk është vetëm një udhëtim arsimor, por një shteg për të nxitur kuriozitetin, besimin dhe një pasion të përjetshëm për të mësuar. Bashkohuni me ne në këtë aventurë pasuruese dhe shikoni fëmijën tuaj të lulëzojë në komunitetin tonë edukues dhe të gjallë.

elementary school engagements.heic

Angazhimet e shkollës fillore në Brooklyn Amity School:

Programet e angazhimit të Brooklyn Amity School ofrojnë një gamë të larmishme përvojash pasuruese për studentët tanë. Këtu janë disa nga aktivitetet emocionuese që kontribuojnë në komunitetin tonë të gjallë shkollor:

 

 • Sfida e tregimit të shkurtër

 • Turne shahu

 • Qëndrueshmëria mjedisore nga folësi i ftuar

 • Udhëtim në kopshtin zoologjik të Bronksit

 • Ferma e Kafshëve & Vjelja e kungujve

 • Mbjellja e Pemëve në Parkun Detar

 • Udhëtim në Muzeun Amerikan të Historisë Natyrore

 • Udhëtim në Teatrin Hapësinor Hayden Planetarium

 • Udhëtim në Kopshtin Botanik

 • Udhëtim në Coney Island LunaPark

 • Duart Ndihmuese / Projekti Sare's Recycle

 • Projekti për Kirurgjinë e Duarve Ndihmuese / Katarakte

 • Dita multikulturore

 • Punëtori për të ushqyerit nga folësi i ftuar

 • Workshope yoga dhe vetë-kujdes (shkollë e mesme + fillore + e mesme)

 • Punëtoritë e jogës 2

 • Punëtoritë e jogës 3

 • Festa e fundvitit

 • Mëngjesi Familjar & Seminari për prindërit 1: Përfshirja e prindërve

 • Vizita familjare

 • Shfaqje dimërore

 • Ekipi i parë i Legos

 • Panairi i Artit

 • Karnaval i miqësisë

 • Bletët drejtshkrimore

 • Drejtshkrimi i bletëve 2

 • Seminari Për Prindërit 2: Kuptimi i Bullizmit

 • Klubi i Dramës

 • Klub kercimi

 • Panairi i Librit

 • Iftar me prindër

 • Konkursi i posterit për fëmijët e humbur

 • Program lajmesh i drejtuar nga studentet

 • Inovacioni Multidisiplinar

 • Organizata e Mësuesve të Prindërve (PTO)

 • IFLC - Shkëmbim Kulturor Ndërkombëtar

 • Dite fushe

Këto aktivitete angazhuese nxisin kreativitetin, punën ekipore, mirëkuptimin kulturor, mirëqenien dhe rritjen akademike, duke rritur përvojën e përgjithshme arsimore në Brooklyn Amity School.

bottom of page