top of page
Abstract Wavy Lines

Shkolla e mesme

Programi i shkollës së mesme

Lundrimi në rrugën e shkollës së mesme (Gr. 6-8) në Brooklyn Amity

Shkolla e mesme, që përfshin klasat 6 deri në 8, shënon një tranzicion të rëndësishëm pasi studentët përqafojnë pavarësinë e tyre në rritje dhe kultivojnë aftësitë e tyre si mendimtarë dhe nxënës kritikë. Në Brooklyn Amity, programi ynë i shkollës së mesme është krijuar në mënyrë të menduar për t'i fuqizuar studentët që të marrin pronësinë e arsimit të tyre dhe t'i pajisin ata me aftësitë e nevojshme për të mposhtur sfidat që presin në shkollën e mesme.

E njohur si një shkollë e mesme private lider në Brooklyn, Brooklyn Amity School është krenare e pamasë për të ushqyer veçantinë individuale duke nxitur një ndjenjë komuniteti dhe kontributi. Vitet e mesme kryesore të arsimit luajnë një rol përcaktues në formësimin e identitetit dhe të ardhmes së adoleshentëve, dhe në Brooklyn Amity, ne jo vetëm që ofrojmë një edukim të jashtëzakonshëm, por gjithashtu ofrojmë seanca të vlefshme këshillimi për të mbështetur zhvillimin holistik të studentëve.

Brenda mjedisit tonë edukues dhe të favorshëm të të mësuarit, studentët inkurajohen të eksplorojnë talentet dhe pasionet e tyre të fshehura përmes programeve inovative si Gjuha Amerikane e Shenjave, Kompjuterët/Teknologjia dhe Spanjishtja. Kurrikula jonë shkon përtej akademikëve, duke u përpjekur të zbulojë potencialin dhe interesat e secilit student. Si pjesë e rrugëtimit të tyre arsimor, nxënësit e shkollave të mesme angazhohen gjithashtu në provimet e matematikës, ELA dhe Shkencës të Shtetit të Nju Jorkut (vetëm për klasën e 8).

Brooklyn Amity është i përkushtuar të sigurojë ekspozimin përfundimtar për nxënësit e shkollave të mesme për të përmirësuar aftësitë e tyre dhe për të zgjeruar horizontet e tyre. Përkushtimi ynë për të realizuar ëndrrat e çdo individi është i dukshëm përmes mbështetjes, udhëzimeve dhe burimeve tona. Shumë nga studentët tanë nisin përgatitjen për Testin e Pranimeve në Shkollat e Mesme të Specializuara (SHSAT), me histori të shumta suksesi të pranimit në shkollat e mesme publike të specializuara në të gjithë qytetin e Nju Jorkut.

Programi ynë i pasurimit pas shkollës kujdeset për interesat e ndryshme të nxënësve të shkollave të mesme, duke ofruar aktivitete të kohës së lirë dhe konkurruese.

Brooklyn Amity School është më shumë se një institucion arsimor; është një komunitet edukues ku ëndrrat shndërrohen në realitet përmes njohurive, mbështetjes dhe fuqizimit. Ju ftojmë të na bashkoheni në këtë rrugëtim pasurues nëpër vitet e shkollës së mesme, ku festohet dhe kultivohet potenciali i çdo nxënësi.

Popcorn Theater

Angazhimet e shkollës së mesme në Brooklyn Amity School:

Brooklyn Amity School ofron një gamë të larmishme programesh tërheqëse për të pasuruar udhëtimin arsimor të studentëve tanë. Nga Orientimi i klasës së 6-të deri te ngjarjet dinamike si Panairi i Artit dhe Panairi STEAM - Dita e Pi, ne sigurojmë që studentët të përjetojnë një mjedis mësimor stimulues. Aktivitetet si ecja në vjeshtë, ditët në terren në Parkun Detar dhe planet e specializuara të studimit për provimet si SHSAT/PRE-SAT nxisin rritjen holistik. Angazhimi ynë për mirëqenien është i dukshëm përmes punëtorive të vetë-kujdesit/mirëqenies dhe ftesës së folësve të ftuar që mbulojnë tema të shëndetit mendor dhe praktikat e jogës. Ne ushqejmë një ndjenjë të fortë komuniteti me ngjarje si Mëngjesi i Fillimit të Vitit, Festa e të sapolindurve dhe festimet multikulturore. Pasurimi vazhdon përmes klubeve të ndryshme, turneve sportive, udhëtimeve edukative dhe programeve si Olimpiadat e Matematikës dhe Shkencës, duke promovuar një arsimim të plotë për çdo student.

 • Orientimi i klasës së 6-të

 • Panairi i Artit

 • Panairi STEAM - Dita e Pi

 • Hiking në vjeshtë

 • Dita e Fushës në Parkun Detar

 • Plani i studimit SHSAT/PRE-SAT për studentët që përgatiten për provimin SHSAT

 • Vizitë në Muzeun e Matematikës (MOEMS)

 • Planetari i Kolegjit Wagner

 • Muzeu Historik Kombëtar

 • Punëtori për vetë-kujdes/mirësi 1

 • Ftesa e folësve të ftuar për mirëqenien dhe shëndetin mendor (mujore ose tremujore), duke përfshirë Jogën dhe Punëtorinë e Vetëkujdesit - Workshop 2

 • Punëtori për vetë-kujdes/mirësi 3

 • Mëngjesi i Fillimit të Vitit për nxënësit e shkollave të mesme

 • Festa e nxënësve të klasës së 8-të (Pas shkollës)

 • Udhëtim për të moshuarit

 • Mëngjesi i prindërve me një seminar mbi prindërimin efektiv

 • Dreka e Falenderimeve

 • Darka e Iftarit të Shkollës së Mesme

 • Darka e Iftarit të Prindërve

 • Festa Sushi

 • Nata e Filmit

 • Turneu i pingpongut

 • Turne shahu

 • Turneu i Tenisit

 • Festivali/Konkursi i Mini Filmit

 • Ftesa e folësve të ftuar nga punë dhe karriera të ndryshme/Panairi i karrierës

 • Folës i ftuar për Aftësitë e Studimit dhe Menaxhimi i Kohës (ish-student)

 • Vizita në shtëpi

 • Dita multikulturore

 • Panairi i Librit

 • Klubi shkencor

 • Klubi i matematikës

 • Klubi i Arteve

 • Klubi i gatimit

 • Klubi i Volejbollit

 • Klubi i vrapimit

 • Udhëtim Arti

 • Kthehu në natën e shkollës

 • Bowling

 • Futbolli

 • Peshkimi

 • Parku i trampolinës

 • Olimpiada shkencore

 • Olimpiada e matematikës

 • Programi dhe Konkursi i Leximit

 • Konkursi i llogaritjes së matematikës

 • Udhëtim në Olimpiadën e Matematikës

 • Kampi i punës për Olimpiadën e Matematikës

 • Restaurimi i pyjeve

 • Folësi i ftuar i muajit të historisë së zezë

 • Klubet e drejtuara nga nxënësit (Duart ndihmëse të shkollës së mesme)

 • Mentorimi i bashkëmoshatarëve (Shkolla e mesme e mesme)

 • Duart Ndihmëse për Shkollën e Mesme

bottom of page