top of page
White Cubes

Drejtues i shkollës Mirë se vini

Të nderuar prindër, kujdestarë dhe nxënës,

Përshëndetje & Pershendetje! Është me kënaqësi të madhe që ju shpreh një mirëseardhje të ngrohtë të gjithëve në Brooklyn Amity School (BAS). Si drejtuese e shkollës, jam i kënaqur të drejtoj këtë institucion të jashtëzakonshëm që ushqen mendjet e të rinjve dhe nxit dashurinë për të mësuarit gjatë gjithë jetës.

Në Brooklyn Amity School, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë një edukim gjithëpërfshirës që i fuqizon studentët të shkëlqejnë në aspektin akademik, emocional, etik dhe social. Përkushtimi ynë ndaj rritjes intelektuale plotësohet nga një theks i fortë në vlerësimin dhe përqafimin e diversitetit kulturor dhe etnik.

Si edukatorë, është përgjegjësia jonë t'i pajisim studentët tanë me aftësitë dhe njohuritë që u nevojiten për të lundruar në një botë që ndryshon vazhdimisht. Qasja jonë ndërdisiplinore, me fokus në STEAM (Shkencë, Teknologji, Inxhinieri, Art dhe Matematikë), ndez kreativitetin dhe përgatit studentët tanë për sfidat e së ardhmes.

Ekipi ynë i talentuar dhe i përkushtuar i mësuesve punon pa u lodhur për të frymëzuar dhe motivuar studentët tanë përtej kurrikulës standarde. Ne i sfidojmë studentët tanë të zbulojnë potencialin e tyre të brendshëm dhe të nxjerrin më të mirën në vetvete.

E vendosur në zemër të Nju Jorkut, Brooklyn Amity ofron një mundësi unike për studentët tanë që të eksplorojnë dhe përjetojnë gjithçka që ofron ky qytet i gjallë. Nga pasurimi i ekskursioneve në terren deri tek iniciativat e përfshira në komunitet, studentët tanë inkurajohen të zhyten në përvojat praktike të të mësuarit.

Mjedisi ynë edukues dhe i sigurt i lejon studentët tanë të përqendrohen në arritjet e tyre akademike dhe rritjen personale. Ne besojmë se jeta studentore luan një rol jetik në suksesin tonë, dhe si e tillë, ne ofrojmë një gamë të gjerë klubesh dhe aktivitetesh për studentët tanë që të marrin pjesë, si Olimpiada e Shkencave, Robotika, Atletika, Miqësia e Përbashkët, Këshilli Studentor, dhe shumë më tepër.

Për familjet që kërkojnë një opsion konvikti për vajzat e tyre të shkollës së mesme (vetëm), ne kujdesemi gjithashtu për nevojat tuaja, duke ofruar një mjedis të kujdesshëm dhe mbështetës.

Angazhimi ynë për ashpërsinë akademike shtrihet në programin tonë të shkollës së mesme, ku studentët kanë akses në një sërë kursesh AP dhe mundësinë për të fituar kredite kolegji ndërsa ndjekin shkollën e mesme. Plani ynë individual katër-vjeçar i hartuar me kujdes i lejon studentët të përshtatin arsimin e tyre për të përmbushur nevojat dhe aspiratat e tyre individuale.

Për nxënësit tanë më të vegjël, Programi ynë i lulëzuar për Fëmijërinë e Hershme ofron një kurrikulë të ekuilibruar dhe tërheqëse që ushqen zhvillimin e tyre emocional, social, fizik dhe intelektual. Ne përpiqemi të ndërtojmë vetëvlerësimin e tyre, ndjenjën e kompetencës dhe një qëndrim pozitiv ndaj të mësuarit.

Në Brooklyn Amity, ne besojmë fuqishëm në mundësi të barabarta për të gjithë. Si pjesë e angazhimit tonë për aksesueshmërinë, ne ofrojmë ndihmë financiare në formën e bursave akademike dhe artistike.

Ne jemi të ngazëllyer për të filluar udhëtimin për të njohur njëri-tjetrin dhe për t'ju bërë ju dhe familjen tuaj pjesë të familjes Brooklyn Amity. Procesi ynë i pranimeve është i hapur me pranimet e vazhdueshme, prandaj mos hezitoni të vazhdoni me aplikimin tuaj.

Për pranim, kërkohet një tarifë e pakthyeshme prej $ 50. Nëse fëmija juaj pranohet në Brooklyn Amity, kjo tarifë do të kreditohet për shkollimin e tyre të vitit të parë. Procesi i aplikimit është i thjeshtë, dhe ju mund ta dorëzoni me lehtësi aplikimin tuaj në internet.

Si një shkollë shumë përzgjedhëse, ne mund të akomodojmë vetëm një numër të kufizuar nxënësish çdo vit për shkak të hapësirës së kufizuar. Prandaj, ju inkurajojmë që të filloni procesin e aplikimit sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje ose shqetësim që mund të keni. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar dhe për t'ju ofruar informacionin që ju nevojitet. Suksesi i fëmijëve tuaj është qëllimi ynë përfundimtar dhe ne mezi presim t'ju mirëpresim në familjen Brooklyn Amity.

Sinqerisht,

Drejtori Adam Olimi
Brooklyn Amity School

bottom of page