top of page
Abstract Wavy Lines

Transferimi i studentëve

Transferimi i studentëve

Tranzicion pa probleme për studentët e transferimit

Në Brooklyn Amity School, ne njohim dhe vlerësojmë udhëtimet e ndryshme që studentët nisin në ndjekje të arsimimit të tyre.  Për ata që kërkojnë t'i bashkohen komunitetit tonë të gjallë përmes transferimit, dyert tona janë të hapura gjatë gjithë vitit.

 

Ne mirëpresim ngrohtësisht studentët e transferimit vendas brenda Shteteve të Bashkuara. Procesi ynë i pranimit për studentët e transferuar funksionon në mënyrë të vazhdueshme, duke siguruar një rrugë fleksibël dhe të aksesueshme për regjistrim.

 

Ndërsa filloni këtë tranzicion, ju ftojmë të ndiqni tonënprocesi standard i aplikimit, e cila përputhet me angazhimin tonë për të ofruar një përvojë arsimore gjithëpërfshirëse dhe gjithëpërfshirëse.

 

Aspiratat dhe arritjet tuaja janë të rëndësishme për ne dhe presim me padurim mundësinë për të mbështetur udhëtimin tuaj akademik në Brooklyn Amity School.

bottom of page