top of page
Abstract Wavy Lines

Shërbimet e Transportit

Schoolbus

Udhëtime pa probleme: Shërbimet e Transportit të Shkollës Brooklyn Amity

Në Brooklyn Amity School, ne e kuptojmë rëndësinë e opsioneve të transportit të përshtatshëm dhe të besueshëm për studentët tanë që banojnë në zonën e Brooklyn/Staten Island. Për të plotësuar këtë nevojë, ne ofrojmë shërbime të kufizuara me autobus të verdhë dhe furgon. Për çdo pyetje në lidhje me transportin, ju inkurajojmë të kontaktoni departamentin tonë të dedikuar të financave në finance@amityschool.org.

 

Ne jemi të përkushtuar të sigurojmë një përvojë të qetë dhe efikase të transportit, duke i lejuar studentët të përqendrohen në arsimimin e tyre duke shijuar një udhëtim të sigurt për në shkollë dhe nga shkolla.

 

Kërkimet dhe komentet tuaja janë të vlefshme për ne pasi ne përpiqemi të ofrojmë shërbimet më të mira të mundshme për studentët tanë dhe familjet e tyre.

bottom of page