top of page
Abstract Wavy Lines

Porta për të ardhmen tuaj

Brooklyn Amity School 
Formulari i aplikimit

Mirë se vini në Formularin e Aplikimit në Brooklyn Amity School, porta juaj për në një botë me mundësi të jashtëzakonshme arsimimi dhe rritjeje. Duke plotësuar këtë formular, ju po hidhni hapin e parë drejt bashkimit me komunitetin tonë dinamik dhe të larmishëm. Jemi të entuziazmuar të mësojmë më shumë rreth jush dhe aspiratave tuaja, si dhe t'ju ofrojmë një pasqyrë të rrugëtimit të pasur akademik që ju pret këtu. Ju lutemi jepni informacion të saktë dhe të detajuar për të siguruar një proces të qetë aplikimi. Mezi presim t'ju njohim më mirë dhe t'ju udhëheqim përmes këtij kapitulli emocionues të rrugëtimit tuaj arsimor në Brooklyn Amity School.

Të dhënat personale të aplikantit
Informacioni i Shkollës së Aplikantit
Informacioni i familjes së aplikantit
Zbulimi i Brooklyn Amity School
Marrëveshja & Nënshkrimi

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page