top of page
Abstract Wavy Lines

Mundësitë e Punësimit

Job Interview

Bashkohuni me ekipin e Brooklyn Amity School

Mundësitë e Punësimit

Faleminderit për interesimin tuaj në mundësitë e punësimit në Brooklyn Amity School. Ne jemi gjithmonë në kërkim të individëve të pasionuar, të talentuar dhe të përkushtuar që janë të përkushtuar të kenë një ndikim pozitiv në jetën e studentëve dhe të kontribuojnë në komunitetin tonë të gjallë arsimor.

Nëse besoni në nxitjen e një kulture përsosmërie, promovimin e diversitetit, barazisë dhe përfshirjes dhe jeni të apasionuar pas frymëzimit të mendjeve të reja, ju ftojmë të eksploroni mundësitë e mundshme të karrierës me ne.

Abstract Blue Light

Në dispozicion
Pozicionet

Në Brooklyn Amity School, ne ofrojmë një gamë të gjerë pozicionesh si në role mësimore ashtu edhe në role jo-mësimdhënëse. Pavarësisht nëse jeni një edukator, administrator, staf mbështetës ose një i sapodiplomuar i etur për të filluar karrierën tuaj të mësimdhënies, ne mund të kemi mundësinë e duhur për ju.

Për të eksploruar vendet aktuale të punës në Brooklyn Amity School, ju lutemi dërgoni email në finance@amityschool.org

Aplikacion
Procesi

Procesi i aplikimit përfshin dorëzimin e CV-së tuaj, një letër motivuese që përshkruan kualifikimet dhe pasionin tuaj për arsimin dhe çdo dokument tjetër të kërkuar.

Pas marrjes së aplikimit tuaj, ekipi ynë i Burimeve Njerëzore do të shqyrtojë kualifikimet dhe përvojën tuaj. Nëse aplikimi juaj plotëson kërkesat tona, ju mund të kontaktoheni për vlerësim të mëtejshëm, i cili mund të përfshijë intervista, kontrolle referimi dhe demonstrim të aftësive mësimore ose profesionale, në varësi të natyrës së pozicionit.

Abstract Blue Light

Pse
Miqësia?

Brooklyn Amity School është më shumë se thjesht një vend punësimi; është një komunitet i përkushtuar për të ushqyer përsosmërinë dhe për të ofruar një përvojë arsimore transformuese si për studentët ashtu edhe për stafin. Si pjesë e ekipit tonë, do të keni mundësinë të:

- Punoni në një mjedis bashkëpunues dhe mbështetës që vlerëson inovacionin dhe kreativitetin.
- Të ketë një ndikim pozitiv në jetën e studentëve dhe t'i ndihmojë ata të arrijnë potencialin e tyre të plotë.
- Bëhuni pjesë e një komuniteti të larmishëm dhe gjithëpërfshirës që feston individualitetin dhe diversitetin kulturor.
- Përdorni mundësitë e zhvillimit profesional për t'u rritur dhe përmirësuar aftësitë tuaja.
- Shijoni paketat konkurruese të kompensimit dhe përfitimeve.

Na kontaktoni

Nëse keni ndonjë pyetje ose kërkoni informacion të mëtejshëm në lidhje me mundësitë e punësimit në Brooklyn Amity School, ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni departamentin tonë të Burimeve Njerëzore:

Email: finance@brooklynamityschool.org

Ne mezi presim të mirëpresim individë të pasionuar dhe të talentuar si ju që t'i bashkohen ekipit tonë dhe të bëhen pjesë e komunitetit të Brooklyn Amity School.

Faleminderit që e konsideroni Brooklyn Amity School si punëdhënësin tuaj të mundshëm. Ju urojmë suksese në karrierën tuaj.

bottom of page