top of page
Abstract Wavy Lines

Vizitoni Amity

Shtëpia e hapur

Zbuloni përvojën e shkollës Amity: Shtëpia e Hapur

Filloni në një udhëtim eksplorimi dhe njohurish në botën dinamike të Amity School përmes ngjarjeve tona ekskluzive të Shtëpisë së Hapur. Këto takime ofrojnë një mundësi unike për prindërit dhe studentët e ardhshëm që të zhyten në mjediset tona më të avancuara dhe jetën e gjallë studentore, duke fituar një pamje autentike në komunitetin e Pioneer Academy. Pas regjistrimit, do të merrni një ftesë të ngrohtë për të nisur një turne të personalizuar të udhëhequr nga Ekipi ynë i Pranimeve. Ky mjedis intim ju lejon të gërmoni më thellë në zemrën e filozofisë arsimore të Amity, ofertave të kurrikulës, programeve të ndryshme dhe moralit gjithëpërfshirës që formon mjedisin tonë të të mësuarit dhe frymën e komunitetit.

Takoni fakultetin tonë të nderuar të mësimdhënies, i cili do të jetë gati për të diskutuar aspekte të ndryshme të peizazhit tonë arsimor, duke filluar nga programi ynë rigoroz dhe historiku i jashtëzakonshëm i vendosjes në kolegj deri te pritjet akademike, praktikat e vlerësimit, pasurimi i aktiviteteve jashtëshkollore dhe iniciativat e të mësuarit në shërbim. Protokollet e sigurisë dhe çdo pyetje apo shqetësim që mund të keni do të adresohen gjithashtu gjatë këtyre ndërveprimeve tërheqëse.

Shënoni kalendarët tuaj për Shtëpinë tonë të Hapur të ardhshme26 gusht 2023, nga ora 10:00 deri në 13:00. Bashkohuni me ne ndërsa bëjmë një ftesë të ngrohtë për të përjetuar Amity School nga dora e parë dhe për të nisur një udhëtim të përsosmërisë dhe rritjes arsimore.

Programoni një vizitë

Për të planifikuar një vizitë në Shkollën Amity, plotësoni me mirësi formularin ose kontaktoni zyrtarët tanë të pranimit direkt nëadmissions@amityschool.org ose me telefon në (718) 891-6100.

 

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page