top of page
Abstract Wavy Lines

GJIMNAZ

Programi i shkollës së mesme

Ngritja e të ardhmes: Udhëtimi i shkollës së mesme në Brooklyn Amity

Programi ynë i zgjeruar i Shkollës së Mesme (Klasat 9-12) shërben si kulmi i përparimit akademik në Brooklyn Amity, duke ofruar një kurrikulë të fuqishme dhe përgatitore për kolegj që shërben si guri i fundit i hapjes për studentët për të përmirësuar aftësitë e tyre akademike dhe për të dalë si kontribues të fuqizuar në shoqërinë.

 

Nëpërmjet një sërë kursesh novatore si Zoologjia, Gjuha Amerikane e Shenjave, Literatura Financiare, Kodimi dhe Ndërtimi i aplikacioneve, studentët diplomohen të pajisur me një perspektivë të thellë globale dhe një ndjenjë të rritur të përgjegjësisë personale që kalon pa probleme në nivelin universitar.

Brenda programit të shkollës së mesme të Brooklyn Amity, edukatorët tanë të përkushtuar dhe me përvojë shërbejnë si fener udhëzues, duke i shtyrë studentët drejt aspiratave të tyre arsimore. Ne ushqejmë zhvillimin e vendimeve të shëndosha akademike, inkurajojmë eksplorimin e interesave individuale, zbulojmë potencialin latent, hapim dyert për mundësi të pakufishme dhe fuqizojmë studentët që të përqafojnë të mësuarit gjatë gjithë jetës. Shkolla e mesme bëhet një arenë për kultivimin e pavarësisë, ku studentët frymëzohen për të hyrë në territore të paeksploruara, për të zbuluar perspektiva të reja dhe për të ndjekur pa pushim pasionet e tyre. Në thelb, ne nxisim një mentalitet ku të mësuarit është një odise emocionuese dhe arritja është rezultat i përkushtimit, i zjarrtë dhe i këmbënguljes.

Nxënësit e shkollave të mesme përshkojnë sferën e provimeve të kërkuara Regents, një hap kryesor në rrugëtimin e tyre akademik. Për një përmbledhje gjithëpërfshirëse të kërkesave tona të diplomimit, ju lutemi referojuni lidhjes së dhënë më poshtë.

Plotësimi i kuadrit tonë të fortë akademik janë një bollëk sipërmarrjesh pasuruese. Nxënësit e shkollave të mesme angazhohen në mënyrë aktive në programe dhe klube magjepsëse pas shkollës. 

Përveç kësaj, studiues të përzgjedhur të shkollave të mesme kanë mundësinë unike për t'u zhytur në PROGRAMIN tonë të SIPËRMARRJES. Kjo nismë i shtyn studentët në sferën e biznesit të botës reale duke ndërmarrë sipërmarrje të bazuara në shkollë. Një sukses i dukshëm është Brooklyn-Blended, një bar lëngjesh dhe smoothie i drejtuar nga studentë që është bërë një testament i shpirtit sipërmarrës brenda sallave tona.

Në Brooklyn Amity School, angazhimi ynë i palëkundur ndaj gatishmërisë së kolegjit është i dukshëm. Përkushtimi ynë i vendosur për të rrënjosur aftësitë themelore hap rrugën për suksesin universitar.

 

Të diplomuarit tanë krenarë kanë arritur pranimin në institucione me famë katërvjeçare, një dëshmi e punës së tyre të palodhur dhe mjedisit tonë edukues. Universitete të shquara përfshijnë Fordham, NYU, Manhattan College, Stevens Institute of Technology, Washington State, Penn State, UCLA, University of Miami, Sarah Lawrence, UCONN, UMASS, Virginia Tech, UC Berkeley, University of Arizona, St. John's, Northeastern, dhe shumë të tjera. Për një listë gjithëpërfshirëse të Pranimeve të Kolegjit, ju lutemi referojuni lidhjes së dhënë më poshtë.

Në Brooklyn Amity School, ne nuk po formojmë vetëm studiues; ne po formojmë liderë, novatorë dhe nxënës gjatë gjithë jetës, të gatshëm për të kapur çdo mundësi që ka e ardhmja.

Sydney University

Angazhimet e shkollës së mesme në Brooklyn Amity School:

Angazhimet e Shkollës së Mesme të Brooklyn Amity School ofrojnë një sërë mundësish emocionuese dhe të larmishme për studentët tanë që të mësojnë, të rriten dhe të lulëzojnë. Këto angazhime janë kuruar me kujdes për të nxitur zhvillimin personal, punën ekipore, kreativitetin dhe një perspektivë globale. Nga udhëtimet pasuruese të kolegjit që hapin dyert për të ardhmen, tek iniciativat e dhembshur përmes Klubit tonë të Duarve Ndihmuese, studentët tanë inkurajohen të kenë një ndikim pozitiv si në komunitetet e tyre lokale ashtu edhe në ato globale. Panairi ynë STEAM ndez inovacionin, ndërsa garat e forta si Turneu i Volejbollit të Shkollës së Mesme kundër Shkollës së Mesme dhe Turneu i Volejbollit Studentë kundër Mësuesve promovojnë rivalitet të shëndetshëm dhe punë ekipore. Angazhimi ynë ndaj diversitetit festohet gjatë Ditës Multikulturore dhe ne frymëzojmë sipërmarrësit e ardhshëm përmes sipërmarrjeve dhe vizitave të biznesit. Vizitat institucionale të qeverisë në Uashington DC ofrojnë njohuri unike dhe Ekspozita jonë e Karrierës i pajis studentët me rrugët drejt suksesit. Aktivitete të tjera tërheqëse përfshijnë piknikët, mëngjeset e pasura me dialog, ndërtimin e portofolit dhe seritë ndriçuese të folësve të ftuar. Nga akademikët tek ndërtimi i karaktereve, Angazhimet e Shkollës së Mesme të Brooklyn Amity School sigurojnë që studentët tanë të kenë një përvojë të shkollës së mesme të plotë, me ndikim dhe të paharrueshëm.

Eksplorimi i së nesërmes: Udhëtime në Kolegj
Zemrat e Mëshirshme: Klubi i Duarve Ndihmuese
Lëshoni Inovacionin: Panairi STEAM
Përplasja e gjykatave: Turneu i volejbollit të shkollës së mesme kundër shkollës së mesme
Rivaliteti miqësor: Turneu i Volejbollit Studentë kundër Mësuesve
Përplasja 2 e volejbollit: Turneu i shkollës së mesme kundër shkollës së mesme (Rundi 2)
Përballja në rrjetën 2: Turneu i volejbollit Studentë kundër Mësuesve (Rundi 2)
Mastering Spin: Turneu i pingpongut të studentëve
Thrills 2 të pingpongut: Turneu i pingpongut (Rundi 2)
Përqafoni Diversitetin: Dita Multikulturore
Sipërmarrjet e biznesit: Vizita sipërmarrëse
Vështrime kapitale: Vizita institucionale qeveritare (Udhëtim në fundjavë në Uashington DC)
Rrugët përpara: Ekspozita e Karrierës
Mbledhja në natyrë: Piknik
Lidhu & Biseda: Mëngjesi me nxënësit
Forging Futures: Ndërtimi i portofolit & Aplikimet e Kolegjit
Vështrim i familjes: Mëngjesi me Prindërit
Lidhja e brezit: Mëngjesi i të moshuarve-të rinjve
Horizontet e reja: Orientimi i studentit të parë
Mbledhja mirënjohëse: Darka e festimit
Shprehuni: Konkursi i Ditës së Personazheve & Gdhendje kungull
Bisedimet Ndriçuese: Seria e folësve të ftuar
Gati për kolegj: Praktikoni TESTIN PSAT Sesioni i Shtatorit të Shtunën
Shaping Futures: Workshop për shkrimin e rezymeve në bashkëpunim me YouthIsland
Gati për kolegj: Punëtori përgatitore e kolegjit në bashkëpunim me YouthIsland
Iniciativat e Gjelbërta: Restaurimi i Pyjeve
Shërbim të tjerëve: Vullnetarizmi i IFLC në bashkëpunim me YouthIsland
Kujtimet e rishikuara: BBQ për të moshuarit
Perspektivat e së ardhmes: Udhëtim në terren në Kolegjin në Qendrën Javits
Nderimi i trashëgimive: Muaji i Historisë së Zezë Këshilltarja e grave Folësja e ftuar (shkurt)
Ndikimi Global: Udhëtim Humanitar
Konkurrenca shpirtërore: Dita në terren
Shprehje letrare: Konkurse Ese/Poezi
Spelling Brilliance: Spelling Bee
Të festojmë së bashku: Darka e Iftarit

bottom of page