top of page
Abstract Wavy Lines

Pranimet Mirë se vini

Mirë se vini
ndaj Amity

Të nderuar studentë dhe familje të ardhshme,

Përshëndetje të ngrohta nga Brooklyn Amity School!

Me shumë entuziazëm dhe entuziazëm ju shprehim një mirëseardhje të përzemërt. Jemi të entuziazmuar që po mendoni të bëheni pjesë e komunitetit tonë të gjallë arsimor, të përkushtuar për të ushqyer mendjet e të rinjve dhe për të nxitur një pasion të përjetshëm për të mësuar.

Brooklyn Amity School (BAS) është më shumë se thjesht një shkollë; është një vend ku ëndrrat fluturojnë, ku realizohen potencialet dhe ku çdo individ përqafohet për aftësitë dhe talentet e tij unike. Angazhimi ynë për të ofruar një edukim gjithëpërfshirës që përfshin rritjen intelektuale, emocionale, etike, sociale dhe fizike vendos themelet për një të ardhme të plotë dhe të suksesshme.

Në Brooklyn Amity, ne nuk jemi vetëm edukatorë, por partnerë në udhëtimin e fëmijës tuaj drejt përsosmërisë. Qasja jonë ndërdisiplinore, e theksuar nga STEAM (Shkenca, Teknologjia, Inxhinieria, Arti dhe Matematika), siguron që studentët tanë të jenë të pajisur me aftësitë dhe kreativitetin e nevojshëm për të lulëzuar në një botë dinamike dhe gjithnjë në zhvillim.

Ne krenohemi për nxitjen e një mjedisi mbështetës dhe gjithëpërfshirës që feston diversitetin dhe inkurajon studentët të shprehen lirisht. Fakulteti dhe stafi ynë i përkushtuar janë të përkushtuar për të udhëhequr çdo student drejt potencialit të tyre të plotë, duke ndezur një pasion për njohuri dhe rritje personale.

E vendosur në zemër të Nju Jorkut, shkolla jonë ofron një mundësi unike për t'u angazhuar me tapiceri të pasur kulturore dhe mundësi të pafundme që qyteti ka për të ofruar. Përtej akademikëve, studentët tanë marrin pjesë në mënyrë aktive në një sërë klubesh, aktivitetesh dhe iniciativash komunitare, duke siguruar një përvojë shkollore gjithëpërfshirëse dhe pasuruese.

Pavarësisht nëse po kërkoni një program edukues për fëmijërinë e hershme, një arsim rigoroz të shkollës së mesme ose një opsion dinamik konvikti për vajzën tuaj të shkollës së mesme, Brooklyn Amity School ka një vend për ju.

Ndërsa filloni këtë udhëtim emocionues, ju ftojmë të eksploroni procesin tonë të aplikimit dhe të bashkoheni me ne në misionin tonë për të nxitur përsosmërinë, integritetin dhe suksesin. Ne mezi presim t'ju mirëpresim në familjen Brooklyn Amity dhe të qëndrojmë përkrah jush ndërsa ushqejmë udhëheqësit dhe krijuesit e ndryshimeve të së nesërmes.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni Zyrën tonë të Pranimeve. Ne jemi këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.

Me pershendetje te ngrohta,

Brooklyn Amity School

Zyra e Pranimeve

bottom of page