top of page
Institute

Këshillim Kolegji

Këshilltari ynë i Kolegjit.

Growth

Zonja Nihal Catkal

Këshilltar Kolegji


Njihuni me Nihal Catkal, një këshilltare e pasionuar dhe e përkushtuar e Kolegjit në Brooklyn Amity School. Me një perspektivë unike si studente e institucionit tonë, Nihal e kupton fuqinë transformuese të një edukimi në Brooklyn Amity. Udhëtimi i saj ka bërë rrethin e plotë, pasi ajo tani udhëzon dhe mbështet studentët përmes procesit të ndërlikuar të aplikimit në kolegj. Lidhja e thellë e Nihalit me shkollën tonë, së bashku me njohuritë e saj të gjera për arsimin e lartë, i mundëson asaj të ofrojë udhëzime të personalizuara për studentët dhe familjet. Angazhimi i saj për të nxitur ëndrrat dhe aspiratat e studentëve e bën atë një anëtare të paçmuar të ekipit tonë, duke siguruar që rruga e çdo studenti drejt arsimit të lartë të jetë sa më e qetë dhe shpërblyese.

Room:

315 - Kati i tretë

Orari i zyrës: 

E hënë: 9 e mëngjesit deri në 3:30 pasdite

E martë: 9 e mëngjesit deri në 3:30 pasdite

E mërkurë: 9 e mëngjesit deri në 3:30 pasdite

E enjte: 9 e mëngjesit deri në 3:30 pasdite

E premte: 9 e mëngjesit deri në 2 pasdite

College Campus

1:1 Shërbimet e Konsulencës së Kolegjit

Të gjithë studentët tanë marrin këshillim të vazhdueshëm/të vazhdueshëm përmes seancave kryesisht individuale dhe herë pas here të përgjithshme.

Procesi i këshillimit të kolegjit të Brooklyn Amity School fillon gjatë vitit të ri dhe është i strukturuar të përfshijë seanca të rregullta një-me-një me studentët, takime të përbashkëta që përfshijnë studentë dhe prindër, këshillim në grup dhe diskutime ndërvepruese me oficerët e pranimeve në kolegj nga lokale, rajonale dhe kombëtare. institucione, që shpesh përfshijnë turne në kampus. Ekipi ynë i përkushtuar i këshilltarëve me përvojë të kolegjit bashkëpunon ngushtë me studentët dhe familjet e tyre, duke ofruar ndihmë dhe drejtim gjithëpërfshirës në çdo hap të rrugëtimit të pranimeve. Kjo përfshin vlerësimin arsimor, përzgjedhjen e shkollës, gatishmërinë për aplikim, eksplorimin e ndihmës financiare dhe në fund të fundit, pranimin.

Rritni vizionin tuaj

Në Amity, si Departamenti i Këshillimit të Kolegjit, ne fokusohemi, i kushtojmë vëmendje dhe udhëzojmë secilin student individualisht.

Lidhje të dobishme
>>

College Board

CSS Profile

Fastweb (Scholarship)

Finaid (Scholarship)

NACAC College Fairs

Congressional Award

Volunteer Service

bottom of page