top of page
Abstract Wavy Lines

Shërbimet e ngrënies

Two Fresh Pizzas

Shijoni Shijen: Kënaqësitë e ngrënies në Brooklyn Amity School

Në Brooklyn Amity School, ne krenohemi që ofrojmë një përvojë gjithëpërfshirëse të ngrënies që plotëson nevojat e ndryshme të studentëve tanë. Shërbimet tona të ngrënies përfshijnë një fillim ushqyes të ditës me oferta mëngjesi për studentët tanë 3K dhe PreK, duke u siguruar që ata të kenë energjinë që u nevojitet për një ditë produktive mësimi. Për nxënësit e klasave nga K deri në 12, ne ofrojmë një menu dreke të shëndetshme dhe të shijshme që plotëson preferencat e shijes dhe kërkesat ushqyese.

Ne jemi të përkushtuar ndaj gjithëpërfshirjes dhe respektit për diversitetin kulturor, dhe si të tillë, shërbimet tona të ngrënies ofrojnë opsione ushqimi hallall. Kjo siguron që të gjithë studentët të mund të shijojnë vaktet e tyre në përputhje me preferencat dhe besimet e tyre dietike. Ekipi ynë i përkushtuar i kuzhinës është i apasionuar pas ofrimit të ushqimeve që jo vetëm janë të shijshme, por gjithashtu plotësojnë standardet më të larta të cilësisë dhe vlerave ushqyese.

 

Në Brooklyn Amity School, ne e shohim ngrënien si një pjesë integrale të përvojës së përgjithshme arsimore. Ne besojmë se një dietë e ekuilibruar mirë kontribuon në mirëqenien fizike dhe mendore të studentëve tanë, duke nxitur një mjedis ku ata mund të lulëzojnë akademikisht dhe personalisht. Ne i ftojmë studentët tanë të shijojnë vaktet e tyre dhe të shfrytëzojnë sa më shumë këtë mundësi për t'u furnizuar me karburant, për t'u rimbushur dhe për t'u lidhur me bashkëmoshatarët e tyre në hapësirat tona mikpritëse të ngrënies.

bottom of page