top of page
Abstract Wavy Lines

Shoqata e Prindërve

Vështrim i përgjithshëm

Mirë se vini në Shoqatën e Prindërve të Shkollës Brooklyn Amity

Mirë se vini në Shoqatën e Prindërve (PA) të Brooklyn Amity School's gjallë dhe të angazhuar. Misioni ynë është të përmirësojmë udhëtimin arsimor të studentëve tanë duke nxitur një ndjenjë të fortë të komunitetit, duke promovuar përfshirjen aktive të prindërve dhe duke ofruar mbështetje të vlefshme për mësuesit tanë të përkushtuar. Ne besojmë se një partneritet bashkëpunues midis prindërve, edukatorëve dhe komunitetit më të gjerë kontribuon në një përvojë të plotë dhe pasuruese për fëmijët tanë.

Fuqizimi i Unitetit dhe Angazhimit

Në zemër të qëllimeve tona është angazhimi për të pasuruar përvojën e çdo fëmije në Brooklyn Amity School. Duke organizuar një sërë ngjarjesh tërheqëse dhe plot argëtim, ne përpiqemi të krijojmë momente të paharrueshme që forcojnë lidhjen midis familjeve dhe komunitetit tonë shkollor. Nëpërmjet ngjarjeve të tilla si Pumpkin Patch, Family Art Night, Movie Night, Game Night dhe Winter Wonderland Party, ne synojmë të krijojmë një mjedis ku familjet mund të bashkohen për të ndarë të qeshura, kreativitet dhe kujtime të dashura.

Qëllimet tona

Çfarë bëjmë ne

Fuqizimi i Unitetit dhe Angazhimit

Shoqata e Prindërve është e përkushtuar për të mbrojtur nevojat dhe aspiratat e fëmijëve tanë. Ne e kuptojmë rëndësinë e komunikimit të hapur dhe efektiv me prindërit dhe komunitetin e gjerë. Duke lehtësuar dialogët transparentë dhe kuptimplotë, ne krijojmë një platformë ku idetë mund të lulëzojnë dhe shqetësimet mund të adresohen, duke rritur përfundimisht përvojën e përgjithshme arsimore.

Si pjesë e angazhimit tonë për suksesin e studentëve, AP organizon gjithashtu mbledhje fondesh gjatë gjithë vitit. Këto përpjekje kontribuojnë në marrjen e burimeve dhe mjeteve thelbësore që luajnë një rol kryesor në sigurimin e një arsimi produktiv dhe të pasur. Mbështetja kolektive e prindërve dhe kujdestarëve na lejon t'u ofrojmë nxënësve tanë mjedisin më të mirë të mundshëm mësimor, të pajisur me mjetet e nevojshme për sukses.

Bashkohu me ne

Bashkohuni me ne në formimin e një të ardhmeje më të ndritshme për fëmijët tanë duke marrë pjesë aktive në Shoqatën e Prindërve të Shkollës Brooklyn Amity. Së bashku, ne mund të krijojmë lidhje të qëndrueshme, të përforcojmë zërat dhe të nxisim një mjedis ku potenciali i fëmijëve tanë nuk njeh kufij.

bottom of page