top of page
Abstract Wavy Lines

3K & PARA-K

3K falas

Prezantimi i programit tonë FALAS të pasurimit 3-K: Ngritja e mësimit të hershëm në Brooklyn Amity School

Në vitin e ardhshëm shkollor 2023-2024, Brooklyn Amity School është i ngazëllyer të prezantojë një program FALAS 3-K, duke synuar t'u ofrojë një përvojë progresive pasurimi në fëmijërinë e hershme për 3-vjeçarët. Kjo nismë është krijuar për t'u ofruar familjeve mundësinë për t'i njohur fëmijët e tyre me themelet e të mësuarit në një fazë të hershme.

Programi ynë gjithëpërfshirës i pasurimit 3-vjeçar përmban një kurrikul të integruar që nxit zhvillimin emocional, social, fizik dhe intelektual. Nëpërmjet aktiviteteve tërheqëse, ne synojmë të rrisim vetëvlerësimin e fëmijëve, të ushqejmë ndjenjën e tyre të kompetencës, të zhvillojmë aftësi themelore motorike dhe të kultivojmë një qëndrim pozitiv ndaj të mësuarit.

Vlen të përmendet se studentëve të regjistruar në programin tonë FALAS 3-K do t'u jepet prioritet kur aplikojnë për programin tonë FALAS Pre-K për vitin pasardhës. Për detaje shtesë dhe për të filluar procesin e aplikimit, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit.

Universale
PARA-K

Fuqizimi i nxënësve të hershëm: Zbuloni programin tonë FALAS Universal PreK në Brooklyn Amity School

Në Brooklyn Amity School, në bashkëpunim me Departamentin e Arsimit, ne jemi të ngazëllyer për të ofruar një përvojë transformuese arsimore për studentët që janë katër vjeç. Programi ynë FALAS Universal PreK ofron një mjedis pasurues dhe edukues që përfshin drekë standarde dhe udhëzime ekspertësh, duke siguruar një hapësirë të sigurt dhe mbështetëse për udhëtimin e hershëm të të mësuarit të fëmijës suaj.

Në programin Universal PreK (UPK), ne i njohim studentët me koncepte të reja dhe u ofrojmë atyre një bazë solide për një përvojë të gëzueshme mësimore. Fakulteti ynë i përkushtuar fokusohet në zhvillimin e aftësive sociale, motorike dhe emocionale, të gjitha duke ushqyer rritjen e karakterit dhe vlerave. Programi katërvjeçar bazohet pa probleme mbi konceptet dhe aktivitetet e prezantuara në programin tonë FREE 3-K të sapokrijuar.

Programi ynë UPK është projektuar me kujdes për të përgatitur plotësisht studentët për nivelin e kopshtit. Ne vazhdojmë të ofrojmë një kurrikulë të integruar që balancon zhvillimin emocional, social, fizik dhe intelektual. Nëpërmjet aktiviteteve tërheqëse dhe të mbushura me argëtim, ne nxitim tek fëmijët vetëvlerësimin, kompetencën, aftësitë motorike bazë dhe një qëndrim pozitiv ndaj të mësuarit.

Por kjo nuk është e gjitha – angazhimi ynë për zhvillimin e gjithanshëm shkon përtej klasës. Ne ofrojmë një sërë lëndësh zgjedhore pasuruese që i zhytin nxënësit e rinj në një botë eksplorimi dhe krijimtarie, duke përfshirë Yoga/Dance, Gjuhë e Huaj, Kompjuter, Arte dhe amp; Mjeshtëri, të talentuar & amp; Përgatitja e talentuar, muzika, edukimi fizik dhe shëtitjet në natyrë.

Me orët e rregullta të UPK-së nga ora 8:30 deri në 14:50 dhe opsionin e orëve të zgjatura të ditës deri në orën 18:00, ne sigurojmë që edukimi i fëmijës suaj të jetë fleksibël dhe gjithëpërfshirës.

 

Bashkohuni me ne në programin FALAS Universal PreK të Brooklyn Amity School dhe nisni një udhëtim të mrekullueshëm arsimor për fëmijën tuaj.

bottom of page