top of page
Abstract Wavy Lines

Uniformë shkolle

Uniforma e nxënësve të shkollës Amity

Ngritni stilin tuaj: Zbuloni koleksionin e veçantë të uniformave studentore të Brooklyn Amity School

Jemi të emocionuar të njoftojmë lançimin zyrtar të uniformave tona të reja shkollore në bashkëpunim me Tommy Hilfiger! Prezantoni "Uniformat e shkollës nga Tommy Hilfiger", një veshje elegante dhe komode që pasqyron krenarinë dhe unitetin e komunitetit tonë të Brooklyn Amity School. Për të eksploruar gamën e opsioneve uniforme që përputhen me kodin tonë të veshjes, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të dedikuar nëwww.globalschoolwear.com.

 

Duke përdorur kodin e shkollësBRAM01 ose thjesht duke kërkuarBrooklyn Amity School, ju mund të hyni në dyqanin tonë të shkollës. Sigurohuni që të zgjidhni notën dhe gjininë e duhur për të eksploruar zgjedhjet uniforme të përshtatura për preferencat tuaja.

Qëndroni të përditësuar me ofertat dhe shitjet ekskluzive duke u regjistruar në buletinin e tyre falas, të dorëzuar me lehtësi në kutinë tuaj hyrëse. Abonohu këtu:https://www.globalschoolwear.com/emailsignup

Me dashamirësi i kujtojmë të gjithë nxënësit që t'u përmbahen politikave tona uniforme dhe udhëzimeve të paraqitjes, siç përshkruhet në manualin shkollor. Ne besojmë se uniforma shkollore jo vetëm që promovon ndjenjën e përkatësisë, por gjithashtu vendos një standard profesionalizmi dhe krenarie brenda komunitetit tonë shkollor.

Le të përqafojmë këtë kapitull të ri emocionues në rrugëtimin e shkollës sonë, të veshur me unitet dhe dallim.

bottom of page