top of page
Abstract Wavy Lines

Aktivitetet

Sydney University

Angazhimet e shkollës së mesme në Brooklyn Amity School:

Angazhimet e Shkollës së Mesme të Brooklyn Amity School ofrojnë një sërë mundësish emocionuese dhe të larmishme për studentët tanë që të mësojnë, të rriten dhe të lulëzojnë. Këto angazhime janë kuruar me kujdes për të nxitur zhvillimin personal, punën ekipore, kreativitetin dhe një perspektivë globale. Nga udhëtimet pasuruese të kolegjit që hapin dyert për të ardhmen, tek iniciativat e dhembshur përmes Klubit tonë të Duarve Ndihmuese, studentët tanë inkurajohen të kenë një ndikim pozitiv si në komunitetet e tyre lokale ashtu edhe në ato globale. Panairi ynë STEAM ndez inovacionin, ndërsa garat e forta si Turneu i Volejbollit të Shkollës së Mesme kundër Shkollës së Mesme dhe Turneu i Volejbollit Studentë kundër Mësuesve promovojnë rivalitet të shëndetshëm dhe punë ekipore. Angazhimi ynë ndaj diversitetit festohet gjatë Ditës Multikulturore dhe ne frymëzojmë sipërmarrësit e ardhshëm përmes sipërmarrjeve dhe vizitave të biznesit. Vizitat institucionale të qeverisë në Uashington DC ofrojnë njohuri unike dhe Ekspozita jonë e Karrierës i pajis studentët me rrugët drejt suksesit. Aktivitete të tjera tërheqëse përfshijnë piknikët, mëngjeset e pasura me dialog, ndërtimin e portofolit dhe seritë ndriçuese të folësve të ftuar. Nga akademikët tek ndërtimi i karaktereve, Angazhimet e Shkollës së Mesme të Brooklyn Amity School sigurojnë që studentët tanë të kenë një përvojë të shkollës së mesme të plotë, me ndikim dhe të paharrueshëm.

Eksplorimi i së nesërmes: Udhëtime në Kolegj
Zemrat e Mëshirshme: Klubi i Duarve Ndihmuese
Lëshoni Inovacionin: Panairi STEAM
Përplasja e gjykatave: Turneu i volejbollit të shkollës së mesme kundër shkollës së mesme
Rivaliteti miqësor: Turneu i Volejbollit Studentë kundër Mësuesve
Përplasja 2 e volejbollit: Turneu i shkollës së mesme kundër shkollës së mesme (Rundi 2)
Përballja në rrjetën 2: Turneu i volejbollit Studentë kundër Mësuesve (Rundi 2)
Mastering Spin: Turneu i pingpongut të studentëve
Thrills 2 të pingpongut: Turneu i pingpongut (Rundi 2)
Përqafoni Diversitetin: Dita Multikulturore
Sipërmarrjet e biznesit: Vizita sipërmarrëse
Vështrime kapitale: Vizita institucionale qeveritare (Udhëtim në fundjavë në Uashington DC)
Rrugët përpara: Ekspozita e Karrierës
Mbledhja në natyrë: Piknik
Lidhu & Biseda: Mëngjesi me nxënësit
Forging Futures: Ndërtimi i portofolit & Aplikimet e Kolegjit
Vështrim i familjes: Mëngjesi me Prindërit
Lidhja e brezit: Mëngjesi i të moshuarve-të rinjve
Horizontet e reja: Orientimi i studentit të parë
Mbledhja mirënjohëse: Darka e festimit
Shprehuni: Konkursi i Ditës së Personazheve & Gdhendje kungull
Bisedimet Ndriçuese: Seria e folësve të ftuar
Gati për kolegj: Praktikoni TESTIN PSAT Sesioni i Shtatorit të Shtunën
Shaping Futures: Workshop për shkrimin e rezymeve në bashkëpunim me YouthIsland
Gati për kolegj: Punëtori përgatitore e kolegjit në bashkëpunim me YouthIsland
Iniciativat e Gjelbërta: Restaurimi i Pyjeve
Shërbim të tjerëve: Vullnetarizmi i IFLC në bashkëpunim me YouthIsland
Kujtimet e rishikuara: BBQ për të moshuarit
Perspektivat e së ardhmes: Udhëtim në terren në Kolegjin në Qendrën Javits
Nderimi i trashëgimive: Muaji i Historisë së Zezë Këshilltarja e grave Folësja e ftuar (shkurt)
Ndikimi Global: Udhëtim Humanitar
Konkurrenca shpirtërore: Dita në terren
Shprehje letrare: Konkurse Ese/Poezi
Spelling Brilliance: Spelling Bee
Të festojmë së bashku: Darka e Iftarit

Popcorn Theater

Angazhimet e shkollës së mesme në Brooklyn Amity School:

Brooklyn Amity School ofron një gamë të larmishme programesh tërheqëse për të pasuruar udhëtimin arsimor të studentëve tanë. Nga Orientimi i klasës së 6-të deri te ngjarjet dinamike si Panairi i Artit dhe Panairi STEAM - Dita e Pi, ne sigurojmë që studentët të përjetojnë një mjedis mësimor stimulues. Aktivitetet si ecja në vjeshtë, ditët në terren në Parkun Detar dhe planet e specializuara të studimit për provimet si SHSAT/PRE-SAT nxisin rritjen holistik. Angazhimi ynë për mirëqenien është i dukshëm përmes punëtorive të vetë-kujdesit/mirëqenies dhe ftesës së folësve të ftuar që mbulojnë tema të shëndetit mendor dhe praktikat e jogës. Ne ushqejmë një ndjenjë të fortë komuniteti me ngjarje si Mëngjesi i Fillimit të Vitit, Festa e të sapolindurve dhe festimet multikulturore. Pasurimi vazhdon përmes klubeve të ndryshme, turneve sportive, udhëtimeve edukative dhe programeve si Olimpiadat e Matematikës dhe Shkencës, duke promovuar një arsimim të plotë për çdo student.

 • Orientimi i klasës së 6-të

 • Panairi i Artit

 • Panairi STEAM - Dita e Pi

 • Hiking në vjeshtë

 • Dita e Fushës në Parkun Detar

 • Plani i studimit SHSAT/PRE-SAT për studentët që përgatiten për provimin SHSAT

 • Vizitë në Muzeun e Matematikës (MOEMS)

 • Planetari i Kolegjit Wagner

 • Muzeu Historik Kombëtar

 • Punëtori për vetë-kujdes/mirësi 1

 • Ftesa e folësve të ftuar për mirëqenien dhe shëndetin mendor (mujore ose tremujore), duke përfshirë Jogën dhe Punëtorinë e Vetëkujdesit - Workshop 2

 • Punëtori për vetë-kujdes/mirësi 3

 • Mëngjesi i Fillimit të Vitit për nxënësit e shkollave të mesme

 • Festa e nxënësve të klasës së 8-të (Pas shkollës)

 • Udhëtim për të moshuarit

 • Mëngjesi i prindërve me një seminar mbi prindërimin efektiv

 • Dreka e Falenderimeve

 • Darka e Iftarit të Shkollës së Mesme

 • Darka e Iftarit të Prindërve

 • Festa Sushi

 • Nata e Filmit

 • Turneu i pingpongut

 • Turne shahu

 • Turneu i Tenisit

 • Festivali/Konkursi i Mini Filmit

 • Ftesa e folësve të ftuar nga punë dhe karriera të ndryshme/Panairi i karrierës

 • Folës i ftuar për Aftësitë e Studimit dhe Menaxhimi i Kohës (ish-student)

 • Vizita në shtëpi

 • Dita multikulturore

 • Panairi i Librit

 • Klubi shkencor

 • Klubi i matematikës

 • Klubi i Arteve

 • Klubi i gatimit

 • Klubi i Volejbollit

 • Klubi i vrapimit

 • Udhëtim Arti

 • Kthehu në natën e shkollës

 • Bowling

 • Futbolli

 • Peshkimi

 • Parku i trampolinës

 • Olimpiada shkencore

 • Olimpiada e matematikës

 • Programi dhe Konkursi i Leximit

 • Konkursi i llogaritjes së matematikës

 • Udhëtim në Olimpiadën e Matematikës

 • Kampi i punës për Olimpiadën e Matematikës

 • Restaurimi i pyjeve

 • Folësi i ftuar i muajit të historisë së zezë

 • Klubet e drejtuara nga nxënësit (Duart ndihmëse të shkollës së mesme)

 • Mentorimi i bashkëmoshatarëve (Shkolla e mesme e mesme)

 • Duart Ndihmëse për Shkollën e Mesme

elementary school engagements.heic

Angazhimet e shkollës fillore në Brooklyn Amity School:

Programet e angazhimit të Brooklyn Amity School ofrojnë një gamë të larmishme përvojash pasuruese për studentët tanë. Këtu janë disa nga aktivitetet emocionuese që kontribuojnë në komunitetin tonë të gjallë shkollor:

 

 • Sfida e tregimit të shkurtër

 • Turne shahu

 • Qëndrueshmëria mjedisore nga folësi i ftuar

 • Udhëtim në kopshtin zoologjik të Bronksit

 • Ferma e Kafshëve & Vjelja e kungujve

 • Mbjellja e Pemëve në Parkun Detar

 • Udhëtim në Muzeun Amerikan të Historisë Natyrore

 • Udhëtim në Teatrin Hapësinor Hayden Planetarium

 • Udhëtim në Kopshtin Botanik

 • Udhëtim në Coney Island LunaPark

 • Duart Ndihmuese / Projekti Sare's Recycle

 • Projekti për Kirurgjinë e Duarve Ndihmuese / Katarakte

 • Dita multikulturore

 • Punëtori për të ushqyerit nga folësi i ftuar

 • Workshope yoga dhe vetë-kujdes (shkollë e mesme + fillore + e mesme)

 • Punëtoritë e jogës 2

 • Punëtoritë e jogës 3

 • Festa e fundvitit

 • Mëngjesi Familjar & Seminari për prindërit 1: Përfshirja e prindërve

 • Vizita familjare

 • Shfaqje dimërore

 • Ekipi i parë i Legos

 • Panairi i Artit

 • Karnaval i miqësisë

 • Bletët drejtshkrimore

 • Drejtshkrimi i bletëve 2

 • Seminari Për Prindërit 2: Kuptimi i Bullizmit

 • Klubi i Dramës

 • Klub kercimi

 • Panairi i Librit

 • Iftar me prindër

 • Konkursi i posterit për fëmijët e humbur

 • Program lajmesh i drejtuar nga studentet

 • Inovacioni Multidisiplinar

 • Organizata e Mësuesve të Prindërve (PTO)

 • IFLC - Shkëmbim Kulturor Ndërkombëtar

 • Dite fushe

Këto aktivitete angazhuese nxisin kreativitetin, punën ekipore, mirëkuptimin kulturor, mirëqenien dhe rritjen akademike, duke rritur përvojën e përgjithshme arsimore në Brooklyn Amity School.

bottom of page