top of page
Abstract Wavy Lines

Botimet Amity

Amity News

Zbuloni, Lidhuni dhe Përparoni: Zbulimi i rrahjeve të zemrës së Brooklyn Amity School

Mirë se vini në Buletinin Mujor të Brooklyn Amity School - porta juaj drejt sixhadesë së gjallë të komunitetit tonë shkollor. Këtu, studentët dhe mësuesit bashkohen për të ndarë njohuritë, arritjet dhe përvojat e tyre që e bëjnë udhëtimin tonë arsimor vërtet të jashtëzakonshëm. Çdo botim i buletinit tonë është një dëshmi e krijimtarisë, pasionit dhe përkushtimit që lulëzojnë brenda mureve të shkollës sonë. Nga artikujt depërtues të shkruar nga studiuesit tanë të rinj deri te reflektimet e edukatorëve tanë, do të zbuloni një mori këndvështrimesh që kapin thelbin e të mësuarit dhe të rritjes në Brooklyn Amity School. Bashkohuni me ne në këtë udhëtim ndërsa festojmë arritjet, talentet në qendër të vëmendjes dhe krijojmë një lidhje më të ngushtë brenda familjes sonë të zgjeruar të shkollës. Së bashku, përmes faqeve të Buletinit tonë Mujor, ju ftojmë të eksploroni botën dinamike të Brooklyn Amity School – ku çdo zë, çdo histori, kontribuon në simfoninë e përsosmërisë.

Vintage Typewriter
Face Sculpture

Revista Arti

Penela e kreativitetit: Zbulimi i thelbit të shprehjes në revistën vjetore të artit të Shkollës Brooklyn Amity

Prezantimi i Revistës Vjetore të Artit të Shkollës Brooklyn Amity – një kanavacë magjepsëse ku gjallërohet krijimtaria, imagjinata dhe shprehjet artistike e studentëve tanë. Nëpërmjet çdo goditjeje të penelit, çdo momenti të kapur dhe çdo poezie që nxit mendimin, studentët tanë thurin një tapiceri emocionesh dhe idesh që i kapërcen kufijtë e të mësuarit konvencional. Kjo revistë arti shërben si një dëshmi e fuqisë së eksplorimit artistik, duke shfaqur talentet e pabesueshme që lulëzojnë brenda shkollës sonë. Me çdo faqe të kthyer, ju do të gërmoni në një botë ngjyrash, formash dhe tregimesh që zbulojnë perspektivat dhe pasionet unike të studentëve tanë. Ju ftojmë të zhyteni në këtë simfoni vizuale, duke festuar bukurinë dhe thellësinë e krijimtarisë njerëzore në Brooklyn Amity School.

Revista Science 

Eksplorimi i mrekullive të zbulimit: Revista vjetore shkencore e Brooklyn Amity School zbulon mrekullitë e kuriozitetit dhe njohurive

Prezantimi i revistës vjetore shkencore të Brooklyn Amity School - një udhëtim magjepsës në sferat e eksplorimit, inovacionit dhe mrekullive shkencore. Në faqet e tij, studentët tanë nisin një udhëtim për të shfaqur rezultatet e mendjeve të tyre kureshtare dhe kuriozitetit të pakufishëm. Nëpërmjet artikujve magjepsës, eksperimenteve ndriçuese dhe njohurive që provokojnë mendime, kjo revistë është një dëshmi e potencialit të jashtëzakonshëm që lulëzon brenda komunitetit shkencor të shkollës sonë. Ndërsa studentët tanë gërmojnë në misteret e universit, deshifrojnë modele të ndërlikuara dhe zbulojnë kompleksitetin e botës natyrore, ata ju ftojnë t'u bashkoheni atyre në këtë ekspeditë emocionuese të njohurive. Me çdo faqe të kthyer, do të zbuloni tapiceri të ndërlikuar të kërkimit shkencor, të nënvizuar nga pasioni dhe përkushtimi që përcaktojnë angazhimin e Brooklyn Amity School për të ushqyer mendjet e reja shkencore.

Science
Geoboard Game

Revista STEAM 

Shpallja e zgjuarsisë: Revista Vjetore STEAM e Brooklyn Amity School ndez kreativitetin dhe eksplorimin në shkencë, teknologji, inxhinieri, art dhe matematikë

Prezantimi i revistës vjetore të Brooklyn Amity School STEAM - një udhëtim magjepsës në botën e Shkencës, Teknologjisë, Inxhinierisë, Artit dhe Matematikës, ku kreativiteti dhe inovacioni i nxënësve tanë të shkollave fillore dhe të mesme shkëlqejnë shkëlqyeshëm. E mbushur me eksperimente shumëngjyrëshe, shpikje gjeniale dhe vepra artistike imagjinative, kjo revistë është një dëshmi e potencialit të pakufishëm që kanë mendjet e reja. Ndërsa studentët tanë eksplorojnë kryqëzimet e këtyre disiplinave, ata ju ftojnë të dëshmoni zbulimet e tyre emocionuese dhe perspektivat unike. Me çdo faqe të kthyer, ju do të filloni një aventurë dinamike, të udhëhequr nga entuziazmi dhe zgjuarsia që përcaktojnë angazhimin e Brooklyn Amity School për të nxitur një dashuri për edukimin STEAM. Bashkohuni me ne për të festuar gjallërinë e të mësuarit, magjinë e inovacionit dhe premtimin e një të ardhmeje ku imagjinata nuk njeh kufij.

bottom of page