top of page

Klubi
Regjistrimi paraprak
Forma

Për të aplikuar për një klub, thjesht plotësoni formularin. Tregoni preferencat tuaja të klubit dhe na jepni detajet tuaja të kontaktit. Koordinatorët tanë të klubit do të jenë të emocionuar t'ju mirëpresin dhe t'ju udhëheqin në udhëtimin e mahnitshëm që ju pret.

Faleminderit për dorëzimin!

bottom of page