top of page

pre, 01 sht

|

Qendra Studentore e Shkollës Brooklyn Amity

Nata kurrikulare / Orientimi i prindërve

Bashkohuni me ne në Natën kurrikulare të Brooklyn Amity School 2023-2024. Zbuloni kurrikulën tonë inovative, duke nxitur të menduarit kritik, duke ushqyer mendjet e të rinjve dhe duke përgatitur studentët për horizonte të pakufishme.

Nata kurrikulare / Orientimi i prindërve
Nata kurrikulare / Orientimi i prindërve

Time & Location

01 sht 2023, 2:00 e pasdites – 3:30 e pasdites

Qendra Studentore e Shkollës Brooklyn Amity, 3867 Shore Pkwy, Brooklyn, NY 11235, SHBA

About The Event

Nisni një udhëtim drejt suksesit: Jeni të ftuar në Natën e Kurrikulës së Brooklyn Amity School për sezonin shkollor 2023-2024. Eksploroni se si kurrikula jonë dinamike ushqen mendjet e të rinjve, inkurajon të menduarit kritik dhe i përgatit studentët për një të ardhme të mbushur me potencial. Duke shtrirë STEAM në shkencat humane, nga artet në atletikë, bashkohuni me ne për një mbrëmje ndriçuese ku ne zbulojmë udhërrëfyesin për aftësitë arsimore të fëmijës suaj. Shfrytëzojeni mundësinë për të gërmuar në aventurat transformuese të të mësuarit që janë përpara në Brooklyn Amity School.

Share This Event

bottom of page