top of page

pre, 31 maj

|

Brooklyn Amity School

Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme

Festoni arritjet dhe arritjet e studentëve tanë të jashtëzakonshëm në ceremoninë e diplomimit të shkollës së mesme Brooklyn Amity School.

Biletat nuk janë në shitje
Shihni ngjarje të tjera
Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme
Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme

Time & Location

31 maj 2024, 10:30 e paradites – 12:30 e pasdites

Brooklyn Amity School, 3867 Shore Pkwy, Brooklyn, NY 11235, SHBA

Guests

About The Event

Bashkohuni me ne në përkujtimin e një momenti historik të rëndësishëm në rrugëtimin e nxënësve tanë të shkollave të mesme teksa ata zënë skenën qendrore në ceremoninë e diplomimit të shkollës së mesme Brooklyn Amity School. Kjo ngjarje e gëzueshme shënon kulmin e viteve të përkushtimit, punës së palodhur dhe rritjes, ndërsa maturantët tanë nisin një kapitull të ri në jetën e tyre. Me krenari, ne mblidhemi për të nderuar arritjet e tyre dhe për t'i frymëzuar ata që të përqafojnë mundësitë që janë përpara. Ndërsa ata hapin me siguri në të ardhmen, të pajisur me njohuritë dhe vlerat e rrënjosura në Brooklyn Amity School, ne festojmë jo vetëm arritjet e tyre akademike, por edhe karakterin dhe potencialin që i bën ata pasuri të vërteta për komunitetet e tyre dhe botën.

Share This Event

bottom of page