top of page

pre, 24 maj

|

Qendra Studentore e Shkollës Brooklyn Amity

Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme

Jemi të emocionuar të njoftojmë ceremoninë tonë të ardhshme të diplomimit të shkollës së mesme, një ngjarje e rëndësishme që shënon kulmin e viteve të punës së palodhur, rritjes dhe kujtimeve të paharrueshme.

Regjistrimi është i mbyllur
Shihni ngjarje të tjera
Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme
Ceremonia e diplomimit të shkollës së mesme

Time & Location

24 maj 2024, 5:00 e pasdites – 7:00 e pasdites

Qendra Studentore e Shkollës Brooklyn Amity, 3867 Shore Pkwy, Brooklyn, NY 11235, SHBA

About The Event

Më 24 maj, klasa jonë e maturantëve do të mblidhet për të festuar arritjet e tyre dhe për të nisur një kapitull të ri emocionues në jetën e tyre. Ceremonia do të mbahet në [vendi], e shndërruar në një mjedis magjepsës, duke reflektuar gëzimin dhe krenarinë që mbush ajrin. Të ftuar të nderuar, duke përfshirë anëtarë të nderuar të fakultetit dhe drejtues të komunitetit, do të bashkohen me ne për të mbajtur fjalime frymëzuese, duke ofruar fjalë urtësie dhe inkurajimi për të diplomuarit tanë. Kjo ngjarje është një dëshmi e përkushtimit, elasticitetit dhe këmbënguljes së treguar nga studentët tanë, të cilët kanë përqafuar sfidat dhe kanë ndjekur përsosmërinë gjatë gjithë rrugëtimit të tyre në shkollën e mesme. Ftojmë familjet, miqtë dhe anëtarët e komunitetit tonë të shkollës të bashkohen me ne për të nderuar klasën tonë të diplomimit dhe për të festuar arritjet e tyre të jashtëzakonshme. Së bashku, le të krijojmë një eksperiencë të paharrueshme ndërsa dërgojmë të diplomuarit tanë me duartrokitje dhe urime të përzemërta të merituara.

Share This Event

bottom of page