top of page

enj, 09 nën

|

Brooklyn Amity School

Konferenca Prindër - Mësues

Angazhohuni në diskutime produktive dhe nxitni bashkëpunimin në Konferencën e ardhshme Prindër-Mësues të Brooklyn Amity School.

Konferenca Prindër - Mësues
Konferenca Prindër - Mësues

Time & Location

09 nën 2023, 3:30 e pasdites – 5:00 e pasdites

Brooklyn Amity School, 3867 Shore Pkwy, Brooklyn, NY 11235, SHBA

About The Event

📣 Bashkohuni me ne për një ngjarje pasuruese dhe depërtuese në Konferencën e ardhshme Prindër-Mësues të Brooklyn Amity School! 🗓️ Shënoni kalendarët tuaj dhe përgatituni të lidheni me edukatorët tanë të përkushtuar për të diskutuar përparimin, arritjet dhe rritjen e fëmijës suaj.

Pjesëmarrja juaj aktive në edukimin e fëmijës suaj është çelësi i suksesit të tij dhe ne mezi presim t'ju mirëpresim për një bisedë kuptimplote dhe tërheqëse. Qëndroni të sintonizuar për më shumë detaje se si të merrni pjesë dhe të përfitoni sa më shumë nga kjo ngjarje e rëndësishme! 📚👩‍🏫👨‍🏫 

#AmityConference #PrindërMësuesBashkëpunim #Sukses Studenti

Share This Event

bottom of page