top of page

hën, 20 gush

|

Great Hall, Brockway Community College

Java Orientuese e Vjeshtës

Unë jam një përshkrim i ngjarjes. Kliko këtu për të hapur Redaktuesin e Ngjarjeve dhe për të ndryshuar tekstin tim. Thjesht klikoni mua, Menaxho ngjarjen dhe filloni të redaktoni ngjarjen tuaj. Unë jam një vend i mrekullueshëm për ju për të thënë pak më shumë për ngjarjen tuaj të ardhshme.

Regjistrimi është i mbyllur
Shihni ngjarje të tjera
Java Orientuese e Vjeshtës
Java Orientuese e Vjeshtës

Time & Location

20 gush 2035, 8:00 e paradites – 27 gush 2035, 1:00 e pasdites

Great Hall, Brockway Community College, 500 Terry A Francois Blvd, San Francisco, CA 94158, USA

Share This Event

bottom of page