top of page
Abstract Wavy Lines

Lista e materialeve

Lista e furnizimeve 

Suksesi i pajisjes: Lista e furnizimeve thelbësore të shkollës Brooklyn Amity School

Duke u përgatitur për një vit shkollor tërheqës dhe të suksesshëm, nxënësit tanë të shkollave fillore inkurajohen të vijnë të pajisur mirë me pajisjet e nevojshme. Lista e furnizimeve të shkollave fillore është kuruar me kujdes për të mbështetur udhëtimin e tyre mësimor dhe për të nxitur një mjedis të favorshëm në klasë. Nga artikujt bazë të shkrimit, si fletoret, lapsat dhe gomat deri te artikujt e specializuar si materiale artistike dhe libra të përshtatshëm për moshën, lista e furnizimeve siguron që çdo student të ketë mjetet e nevojshme për të marrë pjesë aktive në mësime, për të eksploruar kreativitetin e tyre dhe për t'u angazhuar në mësime të ndryshme. aktivitetet. Ne besojmë se një student i përgatitur mirë ka fuqinë për të shfrytëzuar sa më shumë përvojën e tyre arsimore dhe presim me padurim një vit të mbushur me rritje, zbulime dhe arritje akademike.

bottom of page